There was an error in this gadget

Friday, June 25, 2010

pajama's party!

  • masa CEMPAKA pulang ke terengganu baru2 ni sungguh tak disangka akan menerima surprise sebegini
  • malam tu aunt CEMPAKA dikenali dengan panggilan ibu ajak CEMPAKA ke hotel primula di terengganu katanya nak jumpa puan sri, kawannya
  • kebetulan mummy CEMPAKA ajak makan dekat coffee house dekat lobby

  • bila CEMPAKA naik lift ke konon2nya bilik puan sri pelik juga keadaan sunyi sepi gelap gelita
  • tiba2 lampu menyala dan semua jerit dan nyanyi "happy birthday!!!" buat CEMPAKA 
  • yang paling menarik bila semua kawan2 yang ada pakai pajama!!
  • rupa2nya mummy dan kawan2 CEMPAKA telah buat surprise birthday party buat CEMPAKA [suwiggggg!]
  • ramai juga yang ada, nasib baik mummy CEMPAKA tempah suite kalau tak, tak muat nak hang out 

    • alangkah terkejut suwigg apabila tengok kek ada gambar CEMPAKA dan kawan2
    • yang paling suwigg dan terharu bila mummy CEMPAKA buat sendiri birthday card buat CEMPAKA
    • lepas tu CEMPAKA mengedarkan goodie bags [yang telah di prepared oleh mummy] kepada kawan2 yang hadir di mana dalamnya berisi slipper yang cute!
    • CEMPAKA pun dapat goodie bag juga, ada sepasang pajama dan slipper tapi lain skit, well.. birthday girl kan :D
    • adik2 CEMPAKA si nayli dan yaya pun ada. rupa2nya sepupu CEMPAKA dan hantar mereka awal2 lagi
    • lepas tu kami makan2 dan minum2 semua sayang nak makan kek sebab ada gambar masing2! hehe :P
    • mummy CEMPAKA siap buat lucky draw lagi untuk siapa yang menang akan dapat breakfast dekat coffee house dengan CEMPAKA [auwww.. macam artis rasanya. haha :P]

    • malam tu lepas mummy CEMPAKA pulang, kami keluar ke bandaraya, ronda2 sambil camwhore lepas tu minum sikit dekat zie's corner
    • bila balik semula ke hotel kami sambung gossip2 sampai pukul 5 pagi
    • CEMPAKA amat mengantuk so tak pergi breakfast pun jadi CEMPAKA bagi saja siapa nak pergi pagi tu
    • lepas bangun tidur kami ke swimming pool main slide dengan macam2 gaya. hehe
    • lepas packing semua pulang ke rumah

    • thanks kepada CR & BP yang sudi buat surprise untuk CEMPAKA
    • korang sangat suwigggg
    • sesungguhnya CEMPAKA sangat terharu dan SURPRISED!
    • credits to: meme, ned, nana, alia, linda, fifa, aima, azwa, fatihah, tun, hasanah, kay
    • and of course last but not least, mummy CEMPAKA, ibu, auntie sandra
    • to mummy : it's not about what you made but it's about the thought you got <3 u
    thanks korang untuk decor yang suwigg :D

     cr & bp cake! siapa yang takde, i miss you guys!

     from goodie bag!


    surprised!! handmade card by mummy
    nampak kah wajah CEMPAKA di sebalik semburan2 surprise tu? 

    3 comments:

    cik zetty penjaja bijan said...

    sweeeeeeettttt..
    comel mummy awk buat handmade birthday card.
    hehe..
    ^O^

    kisah cempaka said...

    hehe. dia kate dulu slalu buat masa kat kolej. hohoho. i loveee herrr!!
    ruginyee awk xdok siniii

    anis said...

    pinknye baju pajama dier..pinky girl lah katakan!!!