There was an error in this gadget

Wednesday, June 23, 2010

lama :(

  • hari ini CEMPAKA bakal pulang ke bollywood
  • penerbangan dari terengganu ke kl pukul 8.20 pagi
  • lepas tu CEMPAKA duduk sorang2 dekat airport sementara tunggu kawan CEMPAKA datang
  • CEMPAKA main laptop sampai habis bateri, cakap phone sampai habis kredit last2 CEMPAKA buat nota pharmacology. [bolehhhhhh takkkk????]
  • lepas kawan CEMPAKA datang, kami pun pergi check in
  • flight yang asalnya pukul 3.10pm delay sampai dekat pukul 5
  • lepas tu akhirnya kami take off tapi tak sampai 30 minit di awangan pesawat kami patah balik [macam u-turn gitu :D]
  • ambil masa 30 minit lagi
  • katanya sebab ada bad weather dekat bangalore
  • dekat airport stay 30 minit lagi sbb refilling fuel
  • lepas tu baru take off betul2 punya pergi bangalore
  • dari pukul 3.10pm waktu malaysia CEMPAKA akhirnya sampai di bollywood ni pukul 10.30pm waktu malaysia
  • nasib baik masa tu kat sini baru pukul 8 jadi rasa awal sikit. hehe

nasib baik bad weather bukan bad odor :P

No comments: