There was an error in this gadget

Saturday, June 26, 2010

tik tok tik tok

  • baru2 ni masa CEMPAKA pulang ke malaysia CEMPAKA punyalah panic sebab konon2nya kehilangan jam
  • serata tempat dalam rumah CEMPAKA cari tapi tak jumpa
  • akhirnya, bibik CEMPAKA terjumpa jam CEMPAKA dalam washing machine
  • katanya CEMPAKA lupa keluarkan dari jeans. heh [pop! pop! tampar diri sendiri]
  • tak perlu cerita rupa bentuk lepas jam leather masuk mesin basuh :(


memang dah tak berfungsi :(

  • paling sedih bila CEMPAKA hantar pergi repair, CEMPAKA mintak tukar strap tapi boleh pula salesman tu tanya "oh, brown colour?"
  • padahal warna sebenar strap ialah purple menyala! 
 
rajah di atas menunjukkan seorang gadis memakai jam bewarna purple menyala. warna asal
 
  • masa menunggu flight di airport CEMPAKA macam resah gelisah sebab tak pakai jam
  • jalan2 kedai jam berkenan pula di hati satu jam ni
 
 
kalau strap macam ni bila masuk washing machine tak tukar warna kan?

4 comments:

faiz ck said...

ooo~patut la aku tgk jam baru*malah tegur takot mu koya* lol

kisah cempaka said...

yett! tego laa.. :P

anis said...

bunyi tampar muka pop pop ke??

kisah cempaka said...

cuba try! haha