There was an error in this gadget

Sunday, May 2, 2010

bett's bed. bett who?

  • masa CEMPAKA kecil2 dulu CEMPAKA selalu tengok cerita2 teleseries macam the cosby's show, the nanny, clarissa, my wife & kids, silver spoon, sabrina the teenage witch, lizzie mcguire, 8 simple rules, home improvement dan banyak lagi
  • CEMPAKA selalu inginkan sebuah bilik tipikal yang lebih kurang macam dalam cerita2 tersebut [hehe :P]
  • well, susah lah nak describe but i was dreaming of something like this!


tipikal kan? but i love it

No comments: