There was an error in this gadget

Sunday, March 7, 2010

brain yang terkejut

  • hey guys 
  • just a little highlights for this weekend
  • so yeah, yesterday i woke up vveeeerrrrryyyy early
  • well seems like the exams are way too close so i decided to make an "anjakan paradigma" [woww!]
  • it's nothing to others but for me study kat library memang sesuatu yang memberangsangkan
  • and i stayed back from pagi2 till petang2
  • oh, lupa nak mentioned that i had my lunch dekat ice spice and i "pow" my friend punya fish and chips yang rasa macam separuh masak. [yucks!]
  • then, that night after having my dinner my housemates ajak buat study group siap ada whiteboard lagi. [chewaahhh!!]
  • mula2 memang semangat gila until tiba2 my forehead felt like total in pain [macam ada hempapan batu di dahi pun ada]
  • ditambah pula dengan rasa pening2 and macam nak muntah
  • and you guys know what immediately lepas habis je study group i threw up for almost 6 times!
  • inilah tandanya apabila TAKPERNAH study and tiba2 pecutan otak untuk study satu hari terus [haha. poyo gila! orang lain study takde masalah pun :P]
  • bak kata pepatah "study sampai muntah" :P
  • so the lesson for today is we must do an early and continuous preparation and bukan study last minute macam ni! boo! :P

6 comments:

anis said...

brain kata tepuuuuu
sbb byk sgt study

faiz ck said...

bett bongok~lol

::hazimah:: said...

kesian chempaka~

apsal byk sangat saound effect nih? :P

kisah cempaka said...

anis : kata org study sapai muntah:P

faiz : sedek!!

gym2: latar bunyi :P

Anonymous said...

bile nak g makang sesame nh cik cem???

::kepok mushroom::

kisah cempaka said...

Bab2 makan ni bile2 je :p