There was an error in this gadget

Wednesday, July 29, 2009

sweet 19 uniq!


  • tanggal 20 july yang lalu genaplah umur ayuni shuhada' bt kasim sebagai gadis sunti 19
  • maka dengan ini, layaklah beliau untuk berkahwin
  • sesiapa yang ingin berkahwin dengannya silalah isi borang secara on9 yaa
  • tahun ini beliau telah mengadakan 3 kali kenduri
  • ibarat kenduri kahwin, ada akad nikah, majlis pengantin lelaki dan majlis pengantin perempuan
  • kali pertama dilakukan secara surprise di steakhouse
  • kali kedua dilakukan secara surprise di dwellington
  • dan kali ketiga dilakukan dengan budget sendiri di rooftop dwellington
  • beliau merupakan seorang yang gemar mengira
  • terutama sekali mengira hutang dan mengutip hutang
  • maka, setiap kali lepas keluar beramai2 beliau yang akan kira duit
  • beliau juga gemar merancang aktiviti
  • maka setiap kali ingin mengadakan aktiviti
  • beliaulah orang yang diharap2kan
  • beliau mempunyai angan2 yang tinggi
  • iaitu ingin memiliki syarikat minyak jenama sendiri
  • bagi pilihan suami pula, selagi lelalki itu tidak memiliki kereta yang boleh buka pintu ke atas, jangan harap nak masuk meminang
  • beliau juga amat pakar dalam membuat sambal belacan
  • kerna beliau amat gemar makanan yang pedas
  • katanya, lidah melayu memang sebati dengan dirinya
  • setiap makan apa2 pasti perlu ada rasa pedas
  • kecuali makan kek
  • takkan nak cicah sambal belacan juga kan
  • jikalau order subway, beliau gemar chicken terayaki, no onion, no olive, but southwest and mayonaise sauce
  • CEMPAKA mengenali beliau ketika di mais pada pertengahan tahun 2007
  • sewaktu itu CEMPAKA dan beliau masih muda
  • sekarang pun muda juga
kenduri pertama di steakhouse


kek yang ditempah dari just bake [abaikan tulisan hodoh]uniq buat cute


zie sdh menemui chentanya


gym2 tanpa kaca mata
asma & irna dengan kaca mata
gadis2 steakhouse
gadis2 steakhouse sedang makan
paden menyertai form 5?
skuad datang lambat :P
tikah buat hello~
selebihnya sudah pulang
salam perantauan
kenduri kedua di C203 dwellington

surprise yang di rancang oleh jejaka
uniq juga di baling telur oleh paan


rumah uniq turun saljiuniq terharu. lantai licin sampai terjatuh

kenduri ketiga di rooftop dwellington



bukan kek kahwin. memang 2 tingkat
semua ingin rasa laksa sarawak, soto dan spaghetti
hiasan yang dilakukan oleh skuad keceriaan
uniq si taukey besar. sila tiup lilin
chef kami : kema dan teen
skuad multimedia
form 5 ingin menjadi jepun
isi borang! semua single kecuali paan
team musical chair
bett
elron menang malam itu
oh chenta hati kema dan teenpuding roti tajaan kema

popo dan mcna
skuad muda2
macho

gaya hindustan
aksi rebut2an
aksi lapar2an
aksi chenta2an
aksi makan2an
siapakah juara? :P

4 comments:

poye said...

epy besday uniq..isk..isk..sedey la..tringat kat ampa suma..T.T

kisah cempaka said...

sedey jgk sbb mu tadok cni mel
kal0 x blh clbr8 skali :D

-uniq yg pelik- said...

000wwwhh...so suwigg bett...
sedap eyh..dok ngata2 kat aku.
so suwiggg...
poye!waaaaaaaaaa!!!
raya ni jom la jumpak!
ang jgn dok peram bdn ang tu kat kg lubuk ular tu ja
terbang la sama p l0qstaq ka apa.
toksah dok pemalaih!=p

Nur Syaza Azrudin said...

perh.uniq mmg tokey! kek 2tingkat! haha.

"gemar kira2"
cikgu adm3 SPM aku,isk rinduuuu.

raya,WAJIB buat trip!!