There was an error in this gadget

Wednesday, January 7, 2009

lecturer pula

  • hari ini CEMPAKA bernasib malang lagi
  • jika sebelum ini CEMPAKA asyik kena dengan hod kali ini dengan lecturer pula
  • di suatu pagi sewaktu CEMPAKA sedang mengikuti kelas osteology yang dibawa khas kepada anda oleh "sir azlan", alkisah pendek CEMPAKA bermula
  • hari ini CEMPAKA masuk agak lambat ke kelas
  • oleh itu CEMPAKA perlu duduk di belakang
  • kami dipamerkan dan dipromosikan mengenai tulang radius
  • sambil "sir azlan" mengeluarkan kata2 infomatis mengenai tulang tersebut
  • CEMPAKA di belakang sungguh asyik memandang tulang yang dipegang
  • memandangkan tulang itu panjang, CEMPAKA pun letakkannya di atas hidung ala2 kartun pinnochio sambil ketawa diikuti rakan di sebelah dan di belakang
  • tiba2 kelas itu terhenti dan senyap
  • lalu " sir azlan" menyusur dari depan ke arah CEMPAKA sambil berkata, "hey you, why are you laughing?"
  • CEMPAKA pun memandang ke kiri, ke kanan dan ke belakang, fikir2 siapalah yang ditegur "sir azlan"
  • lantas "sir azlan" berkata, "hey you, stand up"
  • rupa2nya beliau menuju ke arah CEMPAKA
  • "move your chair here" ujarnya
  • terpaksalah CEMPAKA bangun dan mengalih kerusi itu dan terpaksa duduk di tengah2 laluan
  • begitulah alkisah sepagi bersama "sir azlan"
  • aduhai lecturer...

4 comments:

cik zetty penjaja bijan said...

sir azlan???

kisah cempaka said...

yup
muke+gaye die mcm en azlan

shAiNe.aLi said...

kelakarlah dik;p.kaklin rasa awk ni ditakdirkan jadi hod,xpon lecturer anat in future kot.semua 'sayang' sgt kat dia.

biasalah tu,seronok apa glamer dgn diorang;)

kisah cempaka said...

ye lahh 2
bkn "sayang" namenye kalo tiap2 mase kena mrh..
hahahaha