There was an error in this gadget

Sunday, January 16, 2011

bollywood meets kpop

  • salam :)
  • baru2 ni CEMPAKA dan kawan CEMPAKA, Nabihah ke new delhi demi semata2 untuk menemui kawan kami yang telah sekian lama tidak bersua muka
  • kawan CEMPAKA ini bernama farah yang dikenali sejak lower form SMKSS yang kini sedang menuntut di korea manakala kawan nabihah bernama alin yang nabihah kenal sejak bangku sekolah juga kini menuntut di tempat yang sama
  • CEMPAKA, nabihah dan alin juga dulu pernah satu sekolah di MRSM pengkalan chepa
  • kecil sungguh dunia ini, maklumat hanya di hujung jari!
sweet sangat alin dan bihah kawan sejak form 1

  • kami dari bangalore ke new delhi menaiki pesawat spice jet tambang murah kala ini
  • tiba di delhi lepas check ini kami ke india gate, tempat cerita hindustan mann patah kaki
  • lepas tu kami jumpa mereka rombongan dari korea di delhi haat
  • malam tu kami ke local market beli souvenirs katanya tapi CEMPAKA join mereka buat inai di tangan
  • selama 2 tahun setengah di india tak pernah buat inai tengok diorg buat inai tiba2 rasa tercabar terus buat juga. haha!

sejuk macam dekat genting dalam 13 C - 15 C

ni lah tempat dalam cerita mann yang patah kaki tu

inai makes you a true indian. hoho

  • esok paginya farah terpaksa pulang awal sebab kehabisan tiket so beli tiket awal sehari pulang ke malaysia
  • kami meneruskan misi ke qutub mina lepas tu ke mall untuk membeli belah dan menabur duit! fuhh, kayalah sangat lah kau

farah terpaksa balik awal, tak sempat gosip2 :(

pabila angin sejuk menusuk tulang temulang

tak kuasa nak masuk sampai dalam, kat luar sudeyhh

hah, borong kau

beli tshirt sehelai, trademark ahh

  • esok pagi kami pulang ke pangkuan masing2, lepas hantar mereka ke airport CEMPAKA dan bihah sempat lagi last minute shopping di mall semalam sebelum pulang ke bangalore
  • banyak sale kot
bila sale, orang macam semut

pokai lah kau

sale sini

sale sana

sini sale

sana sale

sale sale sale

kat sini ada sale

ee yaa ee yaa ohh

banyak lah kau tukar lagu oh mcdonald had a farm

tahniah customer pertama. tak da orang lagi

buat warga bangalore

bye2 delhi. till we meet again!

1 comment:

nazrul ashraff said...

wahh..memang best tengok pengalaman orang kat luar negara..that's good about blogging..next!