There was an error in this gadget

Saturday, November 27, 2010

kena prank!

  • semalam CEMPAKA tengah sembang2 dekat belakang lecture hall sebab lecturer tak masuk lagi
  • lepas tu tiba2 jasad terhenti sebab ada orang calonkan jadi wakil MSA
  • serious CEMPAKA tak tahu apa apa pun
  • terkejut beruk rasanya. kena prank. 
  • so malam ni tibalah masanya untuk bermanifesto lah konon2nya
  • dulu kat sekolah CEMPAKA bukanlah type2 manifesto utk bwp/ldp segala, yang fly breakfast roti canai adalah
  • memang tak ada pengalaman langsung
  • CEMPAKA tanya lah kena pakai baju apa, ramai yang cakap baju kurung
  • tengok2 CEMPAKA seorang sahaja yang pakai baju kurung. kena prank lagi :(

6 comments:

cik zetty penjaja bijan said...

dah tu manifesto.. wakil MSA tu betul ke x?
i saw ur photo on twitter tadi!

faiz ck said...

chantek!

kisah cempaka said...

zetty : ha ah. diorg prank sy. sy xtau pn kena. oh ye ke? tweet ayam ke?

faiz : yee kee~~

cik zetty penjaja bijan said...

aiyooo.. november fool? hihi ^^
and yeapp, twas ayam's tweet.

kisah cempaka said...

ha ah. mcm november fool. huhu. igt x april fool msa form 2 ? :P

kisah cempaka said...

ha ah. mcm november fool. huhu. igt x april fool msa form 2 ? :P