There was an error in this gadget

Thursday, November 18, 2010

adrenaline rush

  • kolej CEMPAKA tiba2 nak naikkan hormone adrenaline dalam badan kami semua yang dah lama tak guna
  • kalau guna pun sikit je bila anjing lalu mulalah nak lari. gelabah betul
  • tapi kagum dengan budak lelaki yang tak putus meng"adrenaline rush" sebab diorang selalu main bola tiap petang
  • tapi kat sini ada juga perempuan yang buat aerobik, swimming, jogging dan pergi gym segala, sudah tentu bukan CEMPAKA, tengok peha dah tahu. :P
  • baik, point di sini CEMPAKA nak cerita kolej di bumi bollywood ni telah buat sports day baru2 ni
  • best jugak sebab ada indoor & outdoor games
  • selebihnya malas pula nak cerita sebab memang cerita ni dah basi. minggu lepas kot!
  • tahun ni CEMPAKA terlibat belakang tabir sahaja
  • jadi cheerleader, buat pom2 segala, banner, maskot sampai siang mengantuk malam berjaga dan juga ajk dam dan congkak
  • sebenarnya banyak hal yang berlaku tapi malaslah nak type. haha



ni lah maskot tu. macam beruk kan? nama batch kami, MIGHTY APES

No comments: