There was an error in this gadget

Wednesday, July 21, 2010

sweet 20 uniq!

  • ahad lepas CEMPAKA dan kawan2 CEMPAKA buat surprised birthday party untuk uniq
  • dengan bertemakan suasana picnic, kami telah memilih cubbon park sekali lagi sebagai lokasi. tahniah cubbon park!

homemade birthday cake dengan theme rainbow!


sejurus selepas birthday girl sampai kami terus meluru ke arahnya
best juga macam ala2 miss world bila dapat pakai sash and tiara
oh, sudah tentu diiringi nyanyian happy birthday kami yang sumbang2 manja sambil bawa cake!


handmade birthday card and handmade sash!
setiap seorang bagi kad mini yang di tampal atas kad besar mengikut kreativiti masing2
tekalah yang mana CEMPAKA punya!


sesi nyanyian dan makan2 pula
CEMPAKA ada buat spaghetti tapi rasa tawar sikit mungkin kerana kurang garam atau mungkin kerana CEMPAKA kurang deria rasa. hehe


lepas tu kami main game regu antara 2 kumpulan. [klasik gila game nehh!!! hahaha]
last2 tak ingat siapa menang siapa kalah so sama2 kalah. 
eh, sama2 menang. hehe


bolehkah anda mengenali CEMPAKA disebalik wajah kartun ni?
best jugak jadi kartun kalau kena langgar tak luka, penyek je :P

1 comment:

Anonymous said...

cantek la kad yg bntuk handbag tu!!!
sape buat?? hepi bday jg utk uniq