There was an error in this gadget

Monday, April 12, 2010

one whole day, weekend getaway

  • sabtu lepas CEMPAKA dan kawan2 telah keluar satu hari dari pukul 8.30 pagi sampai 6 petang. fuhh.
  • mula2 kami ke cubbon park untuk picnic
  • tak banyak makanan pun
  • simple2 saja iaitu nasi goreng, sandwich, muffin, lays, dan pepsi
  • kami turut buat photoshoot peribadi di situ. haha
  • tapi sayang cover camera CEMPAKA hilang pula :(
  • cubbon park tersangatlah besar dan memandangkan sekarang musim spring banyak bunga2an yang blooming!



  • lepas penat berjalan2 kami berehat seketika di matteo
  • hairan pula kenapa kawan2 CEMPAKA asyik bersms sahaja
  • CEMPAKA minum iced tea sahaja
  • lepas itu kami solat di MG  road


  • bila tengah hari kami ke indi joe untuk lunch
  • pelik juga sedikit demi sedikit kawan CEMPAKA datang dan join kami makan
  • tiba2 datanglah ayuni dan mcna dari luar membawa cake sambil yang lain menyanyi lagu "happy birthday"
  • rupa2nya mereka dah rancang untuk surprise birthday CEMPAKA, effa dan teen
  • patut lah dari tadi sibuk bersms saja rupa2nya tengah discuss. hehe
  • sayang gila sebab masa tu jugak camera CEMPAKA habis bateri
  • jadi tak dapat nak ambil gambar saat indah tu
  • yang paling suwigg mereka bagi hadiah heart-shaped pillow yang sangat besar warna merah! :D


  • lepas makan kami ke mantri square
  • sebuah mall baru yang baru buka di bangalore ni
  • best lah jugak tapi tak banyak kedai yang buka lagi
  • kami hanya membeli sepasang crocs havana putih dan hair accessories 
  • lepas kami pun pulang ke kamar, hehe
  • terima kasih kawan2 yang plan birthday tadi!

1 comment:

anis said...

alolo suwigggg