There was an error in this gadget

Tuesday, March 2, 2010

persediaan pulang ke kampung

  • pejam celik pejam celik tinggal lagi 18 hari sebelum CEMPAKA pulang ke malaysia
  • tapi rasanya seperti tak sedar sahaja sebab sekarang sibuk dengan upcoming exams
  • bercakap pasal exam CEMPAKA memang belum betul2 besedia sekarang [haiyaa!!]
  • tinggalkan pasal exam
  • rasa2nya CEMPAKA dah penuhkan senarai barang2 untuk bawa balik nanti

  1. plain sarees untuk mcddy
  2. dressy dressy untuk nade
  3. cd hindustan untuk mummy
  4. rempah ratus untuk my neighbour
  5. birthday present mummy, nayli & yaya




    • jadi selepas ini tiada lagi alasan untuk keluar dengan tujuan tipikal "beli barang pesanan dari malaysia" :P
    • konon2 nak spare masa untuk exam [yelah tu!!]

    • and oh, satu lagi highlights minggu ini
    • CEMPAKA sekarang sedang berusaha untuk mengecilkan size lengan [poyo gila!]
    • sekarang sedang berjinak2 dengan dumb bell
    • wish me luck!!

    6 comments:

    BelleSley said...

    dressy dressy tu mende?

    kisah cempaka said...

    Ned Kirim kat sy srh bli long dress. Huhu

    Alia Ibrahim said...

    muroh ke long dress dinung???
    *eksaited*
    bettt,kalau dop keberatan,nk pesan gop..
    gelang india tu..cm awk beli ke ned dulu..hop kalerful..
    ngeee~~

    kisah cempaka said...

    Hmm, xde laa mrh
    sbb brand biase je bkn branded ke apa
    blh je nk bli tp sy x janji laa eyh sbb rsanya xkuar dh kot sbb nk dkt exm
    tp anyhow kalo sy kuar sy tlg blikan oke! :)

    Alia Ibrahim said...

    ohh okey2..thanx.. =)
    gudluck exam!

    kisah cempaka said...

    Suwigg alya!!